WordPress toolbar gebruiken.

Geen reacties

De WordPress toolbar geeft je verschillende mogelijkheden voor het schrijven van berichten. Je kan het zien als eenvoudige versie van Microsoft Word. De WordPress toolbar wordt het meest gebruikt in de visueel mode, je kan ook overstappen in alleen tekst als je dat prettiger vindt.

Afhankelijk van jouw WordPress thema kan het er anders uit zien. Als je bijv. Gebruik maakt van de Guttenberg editor. Je kan de classic editor (plugin) altijd installeren als je liever op deze manier wilt werken.

WordPress toolbar gebruiken.

Je hebt veel mogelijkheden met de WordPress toolbar, het is raadzaam om de toolbar op uitgebreid te zetten zoals in de video zodat alle opties altijd beschikbaar zijn.

Als je verschillende plugins hebt geïnstalleerd krijg je meestal extra functies in de WordPress toolbar waarmee je bijvoorbeeld social media berichten kan importeren of een nieuwsbrief formulier makkelijk kan invoegen.

Als je gebruik maakt van een Premium WordPress thema kan het zijn dat de toolbar nog meer functies bevat of dat er gebruik gemaakt wordt van een visual composer om berichten en pagina’s mee te maken.

Vorig bericht
WordPress prullenbak beheren.
Volgend bericht
WordPress tags gebruiken.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.