WordPress tags gebruiken.

Voor WordPress berichten kan je tags gebruiken, dit zijn labels die worden toegevoegd aan een bericht. Deze WordPress tags worden ook gebruik als zoekwoorden voor gebruikers om jouw berichten te vinden.

WordPress berichten tags worden wel geïndexeerd door zoekmachines alleen de waardering van de tag verschilt per bericht. Je zal merken dat bij het ene bericht het ervoor zorgt dat je meer bezoekers krijgt door het gebruik van tags en bij andere berichten helemaal niet.

Desondanks is het raadzaam om een aantal tags te verzinnen voor algemeen gebruik zodat al jouw berichten een aantal tags gebruiken. Zorg ervoor dat deze tags relevant zijn aan het bericht.

Er zijn websites die tags gebruiken om bijv. plaatsnamen toe te voegen aan hun bericht. Dit wordt echter onder gewaardeerd als het betreffende bericht niks met de betreffende plaats te maken heeft.

Vorig bericht
WordPress toolbar gebruiken.
Volgend bericht
Het verschil tussen WordPress berichten en pagina’s.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.