Het verschil tussen WordPress berichten en pagina’s.

WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als blog website, de aanvulling van pagina’s is er later bijgekomen door z’n populariteit. Met WordPress berichten schrijf je blog berichten of nieuws artikelen. WordPress pagina’s worden gebruikt voor de indeling van de website. (bijv. een diensten pagina.)

Als je begint met WordPress is het belangrijk dat je een duidelijk structuur verzint voor jouw website. Gebruik pagina’s zoveel mogelijk voor informatiepagina’s zoals jouw dienstverlening, een over mij pagina of een product omschrijving.

Blog berichten kan je gebruiken voor het schrijven van blogs, nieuws artikelen of bijv. voor veel gestelde vragen. Deze berichten kan je indelen in verschillende categorieën om ervoor te zorgen dat een website bezoeker snel en eenvoudig op de juiste pagina komt.

Maak je gebruik van Woocommerce dan heeft woocommerce zijn eigen gedeelte voor producten en bijhorende categorieën verwar deze niet met de blog berichten.

Vorig bericht
WordPress tags gebruiken.
Volgend bericht
WordPress revisies gebruiken om een vorige versie terug te zetten.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.