WordPress prullenbak beheren.

Geen reacties

Wanneer je berichten en pagina’s verwijdert worden deze verplaatst naar de prullenbak. Hier blijven de berichten en pagina’s 30 dagen in bewaard en daarna definitief verwijdert.

Soms verwijder je berichten die toch niet verwijdert moesten worden, binnen 30 dagen kan je deze berichten herstellen en terugzetten via de WordPress prullenbak.

Als je jouw website aan het opschonen bent (oude berichten verwijderen) hou er rekening mee dat je voor de links van die berichten een redirect aan maakt voor Google. Google indexeert alle berichten en pagina’s op jouw website. Als je een bericht of pagina verwijdert en iemand klikt via google op de link naar het bericht of pagina dan krijgen ze een vervelende melding die aan geeft dat het bericht of pagina niet bestaat.

Google kan jouw website gaan onder waarderen en je lager zetten in de zoekresultaten als je deze redirects niet toepast. Houw hier rekening mee voordat je pagina’s of berichten gaat verwijderen.

Vorig bericht
WordPress widgets beheren.
Volgend bericht
WordPress toolbar gebruiken.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.