WordPress widgets beheren.

Geen reacties

Binnen WordPress kan je widget gebruiken om extra mogelijkheden aan jouw website toe te voegen. In de meeste gevallen wordt dit gebruikt om de zijbalk van het blog of met Woocommerce (mijn account en producten)

WordPress heeft een aantal standaard widgets die je kan gebruiken voor jouw website. Het thema en andere plugins hebben soms hun eigen widget die je later kan toevoegen. Denk hierbij bijv. aan een formulier om aan te melden voor jouw nieuwsbrief.

Als je widgets gaat gebruiken is het belangrijk dat je kijkt naar de meerwaarde van een widget. Heeft de widget meerwaarde voor de website bezoeker of wordt er eerder overheen gekeken en niet gebruikt.

Veel widgets op een website kunnen ervoor zorgen dat je website langzamer wordt of dat website bezoekers eroverheen kijken. Controleer van tevoren de meerwaarde voordat je ze gaat toevoegen aan jouw website.

Vorig bericht
WordPress menu aanpassen.
Volgend bericht
WordPress prullenbak beheren.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.