Hoe kan je een WordPress Thema installeren?

Geen reacties

Hoe kan je een WordPress Thema installeren?

Het WordPress thema creëert de basis van jouw website, de gehele opmaak en indeling van de website wordt bepaald door Het WordPress thema. Het is belangrijk om een WordPress thema te kiezen die jouw alle mogelijkheden geeft om jouw website te bouwen naar jouw wensen.

Het verschil tussen een gratis en betaald WordPress thema?

Er zijn veel verschillende gratis WordPress thema’s beschikbaar. De meeste zijn bedoeld om de opmaak van het thema te testen voordat je de betaalde versie koopt. Updates voor gratis thema’s komen altijd later, het is belangrijk om op een gegeven moment over te stappen naar een betaald WordPress thema om de beveiliging van jouw website up-to-date te houden.

WordpRess impreza premium thema

Hoe kies je een WordPress Premium thema?

Via themeforest.net vind je veel WordPress thema’s die worden ondersteunt door verschillende ontwikkelaars. Voor deze thema’s wordt over het algemeen uitgebreide support gegeven mocht je tegen problemen aan lopen.

Premium thema’s worden over het algemeen gecombineerd met verschillende premium plugins of Websitebouwer tools (Visual composer) die het een stuk eenvoudiger maken om jouw website te bouwen.

Bovendien zijn de meeste thema’s heel uitgebreid waardoor je minder plugins nodig hebt. Veel functionaliteit zijn namelijk ingebouwd in het thema, denk bij. aan contact formulieren, cookie bar of Google optimalisatie tools.

WordPress thema updaten.

De ontwikkelaar stelt updates beschikbaar en zoals aangegeven met een betaald WordPress thema krijg je deze updates een stuk sneller. Het blijft uiteraard belangrijk om altijd back-ups te maken van jouw website voordat je een thema update toepast.

Vorig bericht
Hoe kan je WordPress plugins installeren?
Volgend bericht
Algemene WordPress instellingen.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.