Algemene WordPress instellingen.

Geen reacties

WordPress heeft een aantal standaard instellingen voor jouw WordPress website. In de meeste gevallen zijn de default instellingen prima, het is echter raadzaam om deze te controlleren voordat je begint met het bouwen aan jouw WordPress website.

Algemene instellingen voor WordPress.

In de algemene instellingen kan je jouw website titel en subtitel instellen. Deze worden meestal goed overgenomen op het moment dat je WordPress hebt geïnstalleerd.

De URL is meestal niet aan te passen, deze is over het algemeen tijdens de installatie al ingesteld.

Controleer of de tijdzone en tijd indeling klopt van jouw WordPress website.

Bij de lees instellingen kan je de indeling van jouw WordPress website aan passen, echter deze instellingen worden over het algemeen beheert door het WordPress thema die je hebt geselecteerd.

WordPress reactie instellingen

Reactie instellingen voor WordPress.

Met de reactie instellingen kan je bepalen of website bezoekers mogen reageren op jouw blog berichten. Ik raad je aan om andere blogs te notificeren en pingbacks uit te schakelen.

Voordat een website gebruiker kan reageren is het raadzaam dat ze hun naam en e-mailadres moeten invullen voordat ze een reactie kunnen plaatsen. Dit zorgt al voor minder spam berichten en vervelende bots. Het is raadzaam om daarbij een anti-spam filter te gebruiken zoals Akismet.

Permalinks instellingen voor WordPress.

De permalinks bepalen de link indeling van jouw website. Standaard zijn blog berichten bijv. p36 dit vindt Google niet zo fijn. Je kan ze beter aanpassen naar de titel van het blog bericht. Binnen WordPress is het de optie jouw website en daarna bericht titel.

Vorig bericht
Hoe kan je een WordPress Thema installeren?
Volgend bericht
WordPress import en export instellingen.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.