WordPress foto’s en galerij beheren.

Met WordPress kan je eenvoudig foto’s toevoegen aan berichten of een galerij maken met een verzameling van foto’s. Sommige thema’s bieden uitgebreide mogelijkheden met de WordPress galerij.

De media bibliotheek beheren.

Via de media bibliotheek kan je alle media bestanden beheren waaronder foto’s. Als je foto’s gaat toevoegen aan een bericht of pagina gebruik je de media bibliotheek om deze toe te voegen.

Bestanden uploaden naar de media bibliotheek.

Je kan vrijwel alle bestanden uploaden naar de media bibliotheek. Houw er alleen rekening mee dat er meestal een upload limiet is van 2MB voor elk bestand. Het is raadzaam om afbeeldingen van te voren te verkleinen voordat je ze uploadt naar de media bibliotheek of gebruik de WordPress media bewerker.

Bestanden aanpassen met de media bewerker.

Als je foto’s hebt geüpload die te groot zijn voor jouw website of jouw website vertragen omdat het langer duurt om deze afbeeldingen te laden kan je ze aanpassen met de media bewerker in de media bibliotheek.

Foto’s aanpassen in een bericht.

WordPress geeft je verschillende mogelijkheden om jouw afbeelding in een bericht aan te passen. Je kan bijv. te positie aanpassen, een alternative tekst toevoegen of een klikbare link op de afbeelding.

Een foto galerij maken.

In WordPress kan je eenvoudig een galerij maken, in sommige gevallen biedt jouw thema andere galerij mogelijkheden.

Afbeeldingen vervangen in bestaande berichten en pagina’s.

Afbeeldingen in berichten en op pagina’s kan je eenvoudig vervangen met een andere afbeelding. In sommige gevallen wordt dit beheert door het thema van jouw website.

Vorig bericht
WordPress berichten en pagina’s herstellen.
Volgend bericht
Video’s toevoegen aan jouw WordPress website.

Wellicht ook interessant:

Carlo Konijn chi computers ict advies

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.