WordPress ondersteuning

Je WordPress vraag of probleem snel opgelost, plan eenvoudig een afspraak voor hulp op afstand of neem contact met me op.

Carlo Konijn chi computers ict advies

Veel gestelde vragen en antwoorden

WordPress back-up instellen via UPdraft.

Met UPdraft kan je eenvoudig een back-up maken van jouw wordpress website. Volg hiervoor het stappenplan om alles in te stellen. Als je een onderhoud pakket hebt is dit niet nodig.

Updraft instellen, zie uitleg.

Hoe kan je plugins uitschakelen na een verkeerde update?

Dit is een technisch probleem, als je niet eerder met phpadmin hebt gewerkt neem dan contact met me op. Als je vaker werkt met phpadmin kan je via het stappenplan plugins uitschakelen. Zie de uitleg.

Wat is Shared Hosting?

Shared hosting is een goedkope hosting oplossing, je gebruikt alleen een webserver met meerdere gebruikers. Hierdoor kan je website vertragen als er meer activiteit is bij andere gebruikers.

Met onze webhosting krijg je jouw eigen webserver en jouw eigen vCPU en werkgeheugen voor jouw website.

Hoe kan ik 2 staps verificatie instellen voor WordPress?

Via Wordfence kan je 2 staps verificatie activeren voor jouw account. Hiervoor kan je de Microsoft authenticator app gebruiken en zorg ervoor dat je de herstel sleutels veilig bewaard voor herstel. Zie deze uitleg

Hoe kan ik 2 staps verificatie instellen voor het control panel?

Als je bent ingelogd in het Cpanel webhosting portaal dan kan je 2 staps verificatie activeren. Gebruik hiervoor de Microsoft authenticator app, zie deze uitleg.

Volg ons via social media

Support ticket versturen

Beschrijf zo duidelijk mogelijk waar je tegen aan loopt.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld